štvrtok 24. marca 2011

Nebo alebo peklo?

Tuniakovú pastu s ovocím buď budete buď milovať alebo nenávidieť. Aj naša domácnosť je rozdelená. Ja by som ju nikdy nezjedla, Ian ju miluje a robím mu ju raz týždenne do práce.
Konzervu tuniaka vo vlastnej šťave (samozrejme tekutinu vylejem) zmiešam s asi dvoma lyžicami nízkotučnej majonézy a primiešam uvarené cestoviny, samozrejme vychladnuté, aby mi neroztopili majonézu na olej. Ja dávam na konzervu tuniaka asi 2 hrste cestovín. Nasypem do toho hrozienka a nakrájam ovocie. Najčastejšie je to ananás (ten vždy), pomaranč, banán a čo doma máme. Je to Ianova obľúbená desiata, ak máte radi takúto kombináciu, tak je vhodná na rýchly obed alebo večeru. 

                    Tak čo, je toto pre vás predstava kulinárskeho neba či pekla




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára